Dongguan Sichun Plastic Products Co., Ltd.

Nyheder

Forskere ser på spredning af Oregon COVID-19-varianten
Slip tid: 2021-03-11 09:52:33  Hits: 7

PORTLAND, malm.    Dennye variant af COVID-19, der udviklede sig i Oregon, blev fundet i et sundhedsvæsen i Marion County.

0489110a-c67e-40fd-aa04-89081e3cfb2e-large16x9_OHSUantibodytestcaptioned.jpg

Forskere forsøger stadig at finde ud af, hvordan det vil påvirke mennesker.


Origon-varianten ligner versioner af virussen i Storbritannien, og den er blevet opført som en variant af bekymring.


Brian O'Roak, lektor i molekylær og medicinsk genetik ved Oregon Health&Science University, og hans team fandt den hjemmelavede stamme. De prøver stadig at finde ud af, hvor langt det har spredt sig i samfundet.


“Det har vist sig, at denne kombination af varianter er mere modstandsdygtige over for at bliveneutraliseret af humane antistoffer, men vi har stadig meget at lære om, hvad det kan betyde uden for laboratoriet i en ægte-verdenssituation, ”sagde han mandag.


RELATERET: Mere smitsom brasiliansk virusvariant dukker op i Oregon

Han sagde trodsnye varianter, vacciner er stadig meget effektive mod svær sygdom og død.


O' Roak siger ligenu, de forsøger stadig at vurdere, hvor langt varianten har spredt sig, og om den' er indeholdt i dette udbrud.


"Vi' vi har kun registreret enkelt tilfælde af denne mutation inden for udbruddet. Vi tror ikke, det var det eneste tilfælde inden for udbruddet, der indeholdt denne mutation. Men indtil videre har vi' ikke set det ud i det bredere samfund endnu,&sagde han.#"


Ny COVID

19 Variant starter i Oregon (KATU11 PM)--


Ken Stedman, en biologiprofessor ved Portland State University, siger, at han ikke er for bekymret over varianterne, men folkesundhedsembedsmænd bør holde styr på dem.


Han siger de samme ting, som vi

39 har gjort for at begrænse spredningen af ​​COVID som at bære masker og vaske hænder også virker mod varianter. Og han siger, at de samme folkesundhedsforanstaltninger også kan hjælpe med at begrænse antallet af varianter, vi ser.&#


“Jo mere replikering du har, jo flere varianter vil du generere og jo flere muligheder de skal sprede sig, ”sagde Stedman. ”Hvilket er en anden grund til, at vi vil få tallenened. Jo færre tal vi har, jo færre typer af varianter vil faktisk opstå af sig selv. ”


Andre eksperter i Portland State siger, at de tror, ​​at andre tilfælde med Oregon-mutationen kommer uopdaget.


Det er som havin"103; en rotteinfektion. Hvis du ser en rotte i dit hus, ved du, at der sandsynligvis er 10, 20 eller 30 mere. Så hvis du ser et tilfælde af dette ved en tilfældighed, ved du, at der er mange, mange flere rundt,&biologiprofessor Luis Ruedas sagde.#"

NY COVID

19 Variant starter i Oregon (KATU4 PM)--


Ligenu sekventerer forskere ved OHSU ca. 1% af tilfældene i Oregon.


Jeg tror bestemt, at vi er pånogle måder i et løb mod tiden, og jo hurtigere vi kan få folk til at blive vaccineret, jo bedre får vi den rigtige vigtige beskyttelse mod alvorlig sygdom,O""39; sagde Roak.&#


OHSU-teamet håber at øge sekventeringsindsatsen herfra og ideeltnå 10% til 15% i et forsøg på bedre at sporenye varianter.

Tidligere: Hvad er rollen som beskyttende an...

Næste: COVID-19-neutraliserende antistof...