Dongguan Sichun Plastic Products Co., Ltd.

Nyheder

Forskere ser på spredning af Oregon Covid-19-variant
Slip tid: 2021-06-28 17:42:36  Hits: 7

portland, Ore.    dennye variant af Covid-19, der udviklede sig i Oregon, blev fundet i en sundhedsvæsenindstilling i Marion County.

0489110a-c67e-40fd-aa04-89081e3cfb2e-large16x9_OHSUantibodytestcaptioned.jpg

researchers forsøger stadig at finde ud af, hvordan det vil påvirke folk.


Oregon Variant ligner versioner af viruset i Det Forenede Kongerige, og det er blevet opført som en Variant af bekymring.


brian o'roak, lektor i molekylær og medicinsk genetik ved Oregon Health&Science University, og hans hold fandt den hjemmelavede belastning. De forsøger stadig at finde ud af, hvor langt det har spredt sig i samfundet.


\"Det er blevet vist, at denne kombination af varianter er mere modstandsdygtige over for at bliveneutraliseret af humane antistoffer, men Vi har stadig meget at lære om, hvad der kan betyde uden for laboratoriet i en ægteworld situation, \"sagde han mandag.-


related: Mere smitsom brasiliansk virusvariant fremkommer i Oregon

He sagde trodsnye varianter, vacciner er stadig meget effektive mod alvorlig sygdom og død.


&39; ROAK siger ligenu de forsøger stadig at vurdere, hvor langt varianten har spredt sig, og om det#&39; s indeholdt i dette udbrud.#


we"&39; ve kun detekteret Enkelt forekomst af denne mutation i udbruddet. Vi tror ikke, det var det eneste tilfælde inden for udbruddet for at indeholde denne mutation. Men hidtil har vi ikke set det ud i det bredere samfund endnu,#sagde han.&#&#"

nw covid

19 variant starter i Oregon (Katu
11 pm)

--

ken stedman, en biologi professor på Portland State University, siger, at han ikke er for bekymret over varianterne, men folkesundhedsembedsmænd bør holde styr på dem.

nhe ​​siger de samme ting, vi

39; ve har gjort for at begrænse spredningen af ​​Covid som iført masker og vaskehænder arbejder også mod varianter. Og han siger, at de samme folkesundhedsforanstaltninger også kan hjælpe med at begrænse antallet af varianter, vi ser.

&#

\"Jo mere replikering du har, desto flere varianter vil du generere og jo flere muligheder De skal sprede sig, \"sagde Stedman. \"Det er en anden grund, vi ønsker at fånumrenened. Jo færre tal vi har, jo mindre former for varianter vil faktisk opstå af sig selv. \"


other eksperter på Portland State siger, at de tror, ​​at andre tilfælde med Oregon-mutationen går uopdaget.


it er som Havin

103; en rotteangreb. Hvis du ser en rotte i dit hus, ved du, at der sandsynligvis er 10 eller 20 eller 30 mere. Så hvis du ser et tilfælde af dette ved ren chance, ved du, at der er mange, mange flere omkring,"biology professor Luis Ruedas sagde.&#"nw Covid

19 Variant starter i Oregon (Katu

4 PM)--


rightnu, forskere på OHSU sekvenser omkring 1% af tilfældene i Oregon.


"er pånogle måder i et løb mod tiden, og jo hurtigere kan vi få folk vaccineret, desto bedre har vi en reel vigtig beskyttelse mod alvorlig sygdom,"o' roak sagde.


the ohsu team håber at øge sekventeringsindsatsen herfra, ideeltnår 10% til 15%, i et forsøg på at bedre sporenye varianter.


Tidligere: Undersøgelsen siger, at de flest...

Næste: COVID-19neutraliserende antistof ...